Cârnaţi, salamuri şi leber. Producere şi comercializare
Autor: Franz Doppler, Roman Eibensteiner
ISBN: 9789731822150
Editura: MAST
Anul publicării: 2009
Pagini: 152
Categoria: Practic in bucatarie si retete
Preț: 15,99 lei
Disponibilitate: in stoc
DESCRIERE
Cârnaţi, salamuri şi leber. Producere şi comercializare - Franz Doppler, Roman Eibensteiner Metode profesioniste de producere a carnatilor, salamurilor si leberului. Gata cu gustul de fabrica al produselor de serie: cartea va ofera cunostinte tehnice concentrate, indrumari practice si retete testate pentru carnati, salamuri si leber cu o nota speciala. Din cuprinsul cărţii autorilor Frany Doppler şi Roman Eibensteiner *Cârnaţi, salamuri şi leber - producere şi comercializare*: Notiuni de baza pentru producere de carnati si salamuri Prelungirea duratei de viata a mezelurilor Bruhwurst (carnati opariti) Retete de Bratwusti opariti Retete de Fleischwurst oparit sau prajit Dauerwurst si Rohwurst Retete de Rohwurst Blutwursti si Rotwurst Retete de Blutwurst si Rotwurst Pate de ficat in membrana (Leberstreichwurst) Retete de pate de ficat in membrana (Leberstreichwurst) Sulzwurst (toba si piftie) Reteta de Sulzwurst Pastete, pate si rulada Retete de Pastete Calculul costurilor
Categorii
Edituri
Accesul clienţilor
Asistenţă online
Suntem deconectați |
REVIEW-URI