Cârnaţi, salamuri şi leber. Producere şi comercializare

Cârnaţi, salamuri şi leber. Producere şi comercializare
ISBN: 9789731822150
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 152
Preț: 15,99  lei
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

Cârnaţi, salamuri şi leber. Producere şi comercializare - Franz Doppler, Roman Eibensteiner Metode profesioniste de producere a carnatilor, salamurilor si leberului. Gata cu gustul de fabrica al produselor de serie: cartea va ofera cunostinte tehnice concentrate, indrumari practice si retete testate pentru carnati, salamuri si leber cu o nota speciala. Din cuprinsul cărţii autorilor Frany Doppler şi Roman Eibensteiner *Cârnaţi, salamuri şi leber - producere şi comercializare*: Notiuni de baza pentru producere de carnati si salamuri Prelungirea duratei de viata a mezelurilor Bruhwurst (carnati opariti) Retete de Bratwusti opariti Retete de Fleischwurst oparit sau prajit Dauerwurst si Rohwurst Retete de Rohwurst Blutwursti si Rotwurst Retete de Blutwurst si Rotwurst Pate de ficat in membrana (Leberstreichwurst) Retete de pate de ficat in membrana (Leberstreichwurst) Sulzwurst (toba si piftie) Reteta de Sulzwurst Pastete, pate si rulada Retete de Pastete Calculul costurilor

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Accesul clienţilor

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.048 sec
loader
Caut in catalog...
loader