Congelarea produselor horticole şi prepararea lor pentru consum

Congelarea produselor horticole şi prepararea lor pentru consum
Editura:
Anul publicării: 1980
Pagini: 344
Categoria: Legumicultura
Preț: 9,99  lei
Disponibilitate: stoc epuizat
stoc epuizat

DESCRIERE

Congelarea produselor horticole şi prepararea lor pentru consum

Autori : Gheorghe Mihalca, Raul Vieru, Sorin Băltărescu, Dumitru Vasiliu

Cartea tratează tehnologia conservării prin frig a sortimentelor de legume şi fructe, controlul tehnico-chimic şi microbiologic a acestor produse, tehnica păstrării produselor congelate atît în marile depozite cît şi în diversele instalaţii frigorifice din magazinele comerciale sau din casă, tehnica transportului frigorific, regulile de igienizare a frigiderelor mari sau mici, etc.

Două capitole aparte sînt consacrate tehnicii decongelării preparatelor horticole precum şi îndrumării practice de pregătire culinară a preparatelor congelate atît în marile bucătării cît şi în gospodăriile familiale.

Din cuprins :

- Cap. I. Frigul - factor de conservare a alimentelor
- Cap. II. Principalii factori de producţie
- Cap. III. Păstrarea produselor horticole congelate
- Cap. IV. Transportul şi comercializarea legumelor şi fructelor congelate
- Cap. V. Păstrarea, decongelarea şi pregătirea pentru consum a legumelor şi fructelor congelate

(anticariat)

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Parteneri

ATTU Consulting & Training
Succes coaching
Bucatar maniac
Bookblog

Accesul clienţilor

Cărţi noi

Promoţii

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.059 sec
loader
Caut in catalog...
loader