Cultura sfeclei

Cultura sfeclei
ISBN: 9786066490276
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 109
Categoria: Legumicultura
Preț: 9,00  lei
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Cultura sfeclei. :sfecla de zahar,sfecla furajera,sfecla rosie,loturi semincere pentru sfecla

Autori :
- ing. M. Constantinescu
- ing. E. Constantinescu

Consumul mondial de zahar este asigurat in proportie covarsitoare de trestia de zahar si de sfecla de zahar. Daca trestia de zahar care detine suprematia, nu intalneste conditii prielnice de dezvoltare oriunde pe glob, sfecla de zahar detine un areal favorizant extrem de extins atat in emisfera nordica cat si in cea sudica. In perspectiva din ce in ce mai conturata,a cresterii cererii de biocarburanti la nivel mondial,sfecla de zahar detine avantajul suficientei unei tehnologii extrem de simple in vederea obtinerii de alcool etilic(folosit direct drept combustibil). Cresterea cererii de biocarburanti va atrage dupa sine extinderea suprafetelor cultivate cu sfecla.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Parteneri

ATTU Consulting & Training
Succes coaching
Bucatar maniac
Bookblog
Created in 0.063 sec
loader
Caut in catalog...
loader