Cum să luptăm împotriva hipertensiunii
Autor: Jean-Claude Basdekis
ISBN: 9736837351
Editura: POLIROM
Anul publicării: 2001
Pagini: 184
Categoria: DIETETICA
Preț: 19,99 lei
Disponibilitate: în stoc
DESCRIERE
Traducere de M. Pricop. Util si concret, didactic si eficient, acest ghid practic - inspirat din cele mai recente studii in domeniul dieteticii - propune meniuri precise si adaptate in vederea limitarii aporturilor de sare in alimentatie si asigurarii necesarului zilnic nutritiv, extinzindu-si in acelasi timp recomandarile asupra tuturor celorlalti parametri care provoaca sau agraveaza hipertensiunea arteriala. Cuprins: De la tensiune la hipertensiune • Consecintele hipertensiunii arteriale asupra organelor-tinta • Notiuni de echilibru alimentar • Greutatea ideala • Sarea, factor agravant al hipertensiunii • Principalele produse dietetice • Factorii de risc in agravarea hipertensiunii
Categorii
Edituri
Accesul clienţilor
Asistenţă online
Suntem deconectați |
REVIEW-URI