Lider la 360 de grade - dezvoltă-ţi puterea de influenţă oriunde te-ai afla în cadrul organizaţiei

Lider la 360 de grade - dezvoltă-ţi puterea de influenţă oriunde te-ai afla în cadrul organizaţiei
ISBN: 973-162-036-7
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 342
Categoria: Leadership
Preț: 31,95  lei
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Nu mai astepta promovarea mult promisa! Devino acum un adevarat lider... indiferent ce pozitie ocupi in cadrul organizatiei! Bine ai venit in lumea Liderului la 360 de grade.
Oamenii care doresc sa conduca si sunt pozitionati in zona de mijloc a organizatiei intampina tot felul de probleme si de multe ori sunt impiedicati sa-si dezvolte puterea de influenta de o serie de false mituri.
Dr. Maxwell, unul dintre cei mai renumiti mentori la nivel mondial, in domeniul leadershipului, inlatura ideile preconcepute, ne arata cum sa depasim toate provocarile cu care ne confruntam si ne invata cum sa ne insusim abilitatile necesare pentru a deveni un Lider la 360 de grade.
Daca te afli in situatia de a conduce din zona de mijloc a organizatiei, la fel ca multi altii, atunci in mod sigur ai nevoie de sfaturile si expertiza doctorului Maxwell. Ai sansa unica de a-ti exersa puterea de influenta la toate nivelurile: pe verticala (asupra sefului), pe orizontala (asupra colegilor) si in jos (asupra celor pe care ii conduci).
Vestea buna este ca puterea ta de influenta este mai mare decat iti imaginezi. Aplica principiile Liderului la 360 de grade si oportunitatile vor aparea mai repede decat te astepti... pentru organizatie, pentru cariera si viata in general.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Parteneri

ATTU Consulting & Training
Succes coaching
Bucatar maniac
Bookblog
Created in 0.043 sec
loader
Caut in catalog...
loader