Misticii soarelui

Misticii soarelui
ISBN: 9738951402
Anul publicării: 2004
Pagini: 335
Categoria: Istoria Europei
Preț: 28,99  lei
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

Misticii soarelui - Jean-Michel Angebert

Traducere de Alina Bodnaru

Cine sunt "Misticii soarelui"? Sub acest nume se ascund o serie de initiati care, in anumite perioade ale istoriei, se ridica in mijlocul oamenilor ca lideri religiosi sau laici pentru a calauzi lumea spre un viitor mai bun. Dar ce se intampla atunci cand omul ales e orbit de orgoliu si se lasa prada magiei negre? Sa avem oare de-a face cu un centru ocult de contrainitiere?... De la faraonul blestemat Akhenaton pana la Hitler si, mult mai aproape de zilele noastre, Mao Zedong, au existat nenumarate personalitati care si-au proiectat magnetismul asupra maselor. Fie ca e vorba despre fondatori de religii, ca Zoroastru, sau de conducatori ai unor popoare, ca Alexandru cel Mare, Iulian, Frederic al II-lea de Hohenstauffen sau Napoleon, acesti giganti ai istoriei sunt afiliati mistic la mitul solar, ce releva legatura omului cu fortele imanente ale cosmosului...

Michel Angebert - Nascut in 16 ianuarie 1944 in Carcassonne, intr-o familie cu o veche traditie occitana. Face parte din mai multe societati initiatice traditionale. Studiaza istoria religiilor si e preocupat de problemele societatii contemporane.

Jean Angebert - Nascut in 21 octombrie 1943 la Dakar (Senegal), din parinti de origine corsicana si provensala. E interesat de simbolism si de studiile traditionale. Cercetari in domeniul istoriei regionale.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Parteneri

ATTU Consulting & Training
Succes coaching
Bucatar maniac
Bookblog

Accesul clienţilor

Cărţi noi

Promoţii

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.044 sec
loader
Caut in catalog...
loader