Odiseea dragonului

Odiseea dragonului
ISBN: 9789731432199x
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 320
Categoria: SCIENCE FICTION
Preț: 14,99  lei
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

Odiseea dragonului - Timothy Zahn

Ciclul "Hot si dragon" volumul II

Traducere de Alexandru Maniu

Hot si dragon este primul roman din ciclul Odiseea Dragonului, din care mai fac parte volumele: Soldat si dragon (2004), Dragon and Slave (2005), Dragon and Herdsman (2006), Dragon and Judge (2007), Dragon and Liberator (2008).

Jack Morgan este un orfan ciudat, care traieste pe o nava spatiala impreuna cu unchiul sau, Vinge. Jack este haituit de politie pentru o fapta pe care n-a comis-o si se ascunde pe Iota Klestis. In acest loc uitat de lume, un strain apare pe neasteptate in viata lui: dragonul Draycos, unicul supravietuitor al unei batalii stelare.

Ne inchipuim dragonii ca fiind uriase lighioane scuipatoare de foc, luate din basme; in lumea lui Jack insa, dragonii, sau mai precis dragonii K’da, sunt mari dar dependenţi de o relatie de simbioza cu un umanoid. Pentru razboinicul K’da, singura gazda la indemana e Jack. Cei doi alcatuiesc un cuplu ciudat si sunt sortiti sa bata galaxia de-a lungul si de-a latul, sa faca fata multor pericole, umane sau extraterestre, Jack in cautarea sigurantei personale, iar Draycos pentru a-si salva poporul de la nimicire.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Parteneri

ATTU Consulting & Training
Succes coaching
Bucatar maniac
Bookblog

Accesul clienţilor

Cărţi noi

Promoţii

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.043 sec
loader
Caut in catalog...
loader