Peşte afumat şi marinat
Autor: Wolfgang Hauer
Editura: MAST
Anul publicării: 2013
Pagini: 109
Categoria: Practic in bucatarie si retete
Preț: 12,99 lei
Disponibilitate: în stoc
DESCRIERE
Peşte afumat şi marinat. Specii recomandate, dispozitive pentru afumat, reţete Autor: Wolfgang Hauer Traducere de Diana Farcaş Pestele proaspat, fie ca-l pescuim, fie ca-l cumparam de la piata sau de la pastravarii, este considerat o delicatesa incomparabila atunci cand il afumam noi si cand il servim cald. Din cuprins: specii de peste potrivite pentru afumat: somon, tipar, pastrav, crap, lin, biban, stiuca, platica, mreana, coregon, sturion, halibut, scrumbie, cambula...; aparate pentru afumat si afumatori (descrierea produselor, afumatoarea grill); construirea propriei afumatori; pregatirea pentru afumat-sararea si saramurarea (pestele intreg versus filetare); pestele la protap si pestele pregatit corect la gratar; specii diferite de peste in bait(de ex. garvlax-ul); cele mai bune retete pentru salate, supe si paste din peste afumat; sosuri potrivite. Cea mai surprinzatoare carte pe aceasta tema!
Categorii
Edituri
Accesul clienţilor
Asistenţă online
Suntem deconectați |
REVIEW-URI