Sucuri şi băuturi din fructe şi legume. Prepararea şi valoarea alimentară
Autor: Teodora Munteanu
ISBN: 9734001248
Editura: CERES
Anul publicării: 1989
Pagini: 145
Categoria: Practic in bucatarie si retete
Preț: 8,99 lei
Disponibilitate: in stoc
DESCRIERE
Sucuri şi băuturi din fructe şi legume. Prepararea şi valoarea alimentară - Teodora Munteanu
Cuprins :
- 1. Importanţa, caracteristicile şi valoarea nutritivă a sucurilor şi băuturilor din fructe şi legume
- 2. Recomandări pentru obţinerea şi păstrarea sucurilor şi băuturilor din fructe şi legume
- 3. Sucuri naturale din fructe proaspete
- 4. Sucuri naturale din legume proaspete
- 5. Siropuri din fructe
- 6. Siropuri din plante
- 7. Băuturi în amestec din sucuri de legume şi fructe
Cuprins :
- 1. Importanţa, caracteristicile şi valoarea nutritivă a sucurilor şi băuturilor din fructe şi legume
- 2. Recomandări pentru obţinerea şi păstrarea sucurilor şi băuturilor din fructe şi legume
- 3. Sucuri naturale din fructe proaspete
- 4. Sucuri naturale din legume proaspete
- 5. Siropuri din fructe
- 6. Siropuri din plante
- 7. Băuturi în amestec din sucuri de legume şi fructe
Categorii
Edituri
Accesul clienţilor
Asistenţă online
Suntem deconectați |
REVIEW-URI