Unde primesc comanda?

Coletul il puteti ridica de la Oficiul Postal arondat adresei pe care ati furnizat-o in formularul de comanda.

Când voi primi comanda?

Pentru titlurile aflate in stoc, termenul de livrare este de 4-7 zile de la efectuarea comenzii.

Cum plătesc?

Achitarea costului publicatiilor se face in momentul in care ridicati coletul de la oficiul postal arondat adresei pe care ati furnizat-o in formularul de comanda.

Există taxe de livrare?

Plata taxelor postale cade in sarcina cumparatorului. Taxele postale sunt dependente de tarifele curente ale postei in momentul expedierii coletului.

Atenţie!

Este posibil ca serviciile postale sa nu va anunte la timp despre sosirea coletului. In cazul in care timpul necesar sosirii coletului se prelungeste, va rugam sa va informati personal la oficiul postal arondat adresei Dvs.
Bine aţi venit !
 
Ideea acestui magazin virtual s-a născut ca urmare a dorinţei noastre de a veni cât mai repede şi mai eficient în întâmpinarea dorinţelor dumneavoastră, clienţii noştri. Oferta noastră cuprinde produse diverse, care promovează cu precădere atît dezvoltarea personală cât şi pe cea profesională.
Această modalitate simplă şi modernă de consultare a ofertelor noastre este combinată cu livrarea coletelor prin intermediul poştei, ceea ce permite ajungerea lor oriunde în ţară într-un interval scurt.
Sediu social : Str. Nicolae Iorga nr. 70, Sibiu
Nr. R.C : J32/134/1994
CUI :  5163289
 
Contact :
E-mail : clubulcartii@yahoo.com
 

Pasul 1. Găsiţi cărţile care vă interesează

Nu uitati sa folositi casuta de cautare rapida, aflata în partea de sus a monitorului! Introduceti date despre cartea căutată: titlu, editura, autor.

Pasul 2. Adăugaţi cărţile alese în coşul de cumpărături

Pentru aceasta apăsaţi pe butonul adaugă în coş situat în dreptul cărţii respective.

Pasul 3. Vizualizaţi conţinutul coşului de cumpărături

Daţi clic asupra butonului vezi coşul aflat în partea dreapta-sus a ecranului. Dacă v-aţi răzgândit în privinţa vreunui titlu de carte, este suficient să-i bifaţi căsuţa poziţionată în coloana Elimină. Pentru modificarea cantităţilor, folosiţi-vă de butonul actualizează coşul.

Pasul 4. Creaţi-vă un cont

Completaţi toate câmpurile obligatorii. Altfel contul nu va fi creat.

Pasul 5. Confirmaţi comanda

Mergeţi "la casă" şi confirmaţi comanda. După aceasta tot ceea ce vă rămâne de făcut este să aşteptaţi livrarea comenzii.

6. ATENTIE !!!

Va rugam ca la inregistrarea datelor pentru efectuarea unei comenzi sa verificati cu atentie corectitudinea adresei de mail utilizate si implicit adresa de livrare care trebuie sa corespunda cu cea din buletin pentru a putea ridica coletul de la oficiul postal.
Created in 0.065 sec
loader
Caut in catalog...
loader